T: 964 498001 - F: 964 498283 ajuntament@cerveradelmaestre.es

Programació festivitat de la Mare de Déu de la Costa

DISSABTE, DIA 8

Concurs  de Pintura a l’Aire Lliure “ENMARCA L’ENCANT DE CERVERA”.

· 8:30 hores. Inscripció de pintors a l’Ajuntament.

· 16:30 hores. Recepció d’obres i selecció del guanyador.

El present concurs està obert a tots els artistes que ho desitgen, majors d’edat. La inscripció és gratuïta i el tema únic: Cervera del Maestre (carrers, places i racons). Només es presentarà a concurs una obra per artista. La tècnica pictòrica serà lliure i el format de les obres no inferior a 61×50 cm. Cada participant haurà d’aportar el cavallet, el suport blanc o amb color base, sense textura, i tots els materials necessaris per a la realització de l’obra. No s’admetran models previs (esbosos, esquemes o fotografies). Les obres es presentaran sense signar i es signaran un cop el Jurat done el seu veredicte. Hi haurà un únic premi dotat amb 500 Euros.

Organitza: Ajuntament de Cervera

Patrocina: Diputació de Castelló.

· 19:00 hores. A l’Ermita de Sant Sebastià, lliurament de premis corresponents al XIVè CONCURS DE FOTOGRAFIA TOMÁS MONZÓ, Edició 2018. Assistiran les Reines de Festes, representants de la família Monzó i representants municipals. També podrà visitar-se l’Exposició el diumenge, dia 9, de 12:30 a 14 hores.

· 19:30 hores. Ofrena de Flors a la Patrona per part dels veïns, entitats, Reines de Festes i Ajuntament. Sortirà la comitiva des de la Plaça del Maestrat.

· 23:30 hores. Al pabelló municipal, actuació de l’Orquestra NEO. Preu de l’entrada: gratuït.

 

DIUMENGE, DIA 9

· 12:00 hores. A l’Església Parroquial, MISSA MAJOR, amb presència de les Reines de Festes i representants municipals. Al finalitzar la missa, processó pels carrers de costum.

Deja un comentario