T: 964 498001 - F: 964 498283 ajuntament@cerveradelmaestre.es

Bulletí d’Informació Municipal 22

Tot just fa un any del darrer Butlletí. En un any han passat moltes coses al poble. En aquest número podreu veure els principals fets. Tots són i han sigut importants pel municipi i per la seua gent. Si ens n’hem deixat algun demanem disculpes.

D’entre totes les notícies caldria destacar-ne quatre: la imminent re-inauguració del Molí de l’Oli, les diverses obres municipals, la construcció de les noves piscines municipals i la participació i organització d’actes per part de les diverses entitats del municipi.

Sobre la reobertura del Molí, i després de diversos intents, per fi, es podrà veure obert com cal l’edifici i, en definitiva, el poble de Cervera en podrà gaudir dels seus beneficis. Esperem que mai es tanque la porta.

De les obres municipals, diverses i totes elles importants i necessàries, en destacaria dos: l’arranjament del C/ Dr. Moltó (el camí la Sènia) que, per fi, els veïns sembla que ja formen part del poble i l’imminent començament de reforma, necessària, de les piscines. Totes dues obres necessàries per l’estat deplorable en que es trobava el carrer i, encara per desgràcia, es trobarà aquest estiu la piscina.

Una vegada més, destaquem la participació i organització de les diverses entitats municipals en actes pel municipi. Gràcies a elles, i a les organitzades per l’Ajuntament, el poble es manté viu i amb dinamisme al llarg de tot l’any.

Per acabar voldria fer menció a la donació de la família Ballester – Ballester d’una obra escultòrica que enriqueix, encara més, el nostre patrimoni. La mateixa la podeu veure a l’Ajuntament. El poble de Cervera deu estar i a d’estar agraït a la família de l’escultor Agustín Ballester Besalduch per les donacions que ens han fet d’obres d’ell i, en definitiva, de tot aquell que dóna o cedeix obres, edificis, béns mobles o simples papers per engrandir el patrimoni del nostre poble. Bon estiu i bones festes.

Josep Joaquim Sorlí Moliner

bulleti-22

Bulleti-Cervera-22

 

Deja un comentario